Студентський обмін

Attention студенти НАУ❗️🗣
Ти неодноразово чув про міжнародні студентські обміни, уявляв собі круті молодіжні тусовки, подорожі Європою, знайомства з іноземцями, а потім махав на все це рукою, кажучи собі:«Нуу, точно не в НАУ😏»? Якщо це про тебе, то ти помиляєшся!
Вже більше 20 років щорічно проводиться обмін між студентськими організаціями Національного авіаційного університету та Рейно-Вестфальським технічним університетом м. Аахен (Німеччина). 🇩🇪🤝🇺🇦
Проживання у німецького студента, екскурсія по місту Аахен ( на хвилиночку☝🏻, знаходиться на кордоні з Бельгією та Нідерландами), а потім після обіду можна і до міста у Нідерландах прогулятися👣;) Далі можна і на кемпінг поїхати🏕⚽️, де німці у всій красі покажуть свої кулінарські здібності, готуючи 1000500 видів сосисок🌭🥪. Чилінг на сонечку закінчився, тому тепер можна і в Кельн поїхати. Чув про авіакосмічний центр👨🏼‍🚀? Так, їх у світі лише три, і в один з них ти зможеш потрапити🤩детальна екскурсія, ще й погодують стравами як для самих космонавтів🔝.
Наступний день і знову ранок в поїзді🚉. Куди цього разу? Хммм, не повіриш, але у Брюссель, країну солодких вафель, шоколаду та відомої картоплі фрі🍟🍫. Ну а крім гастрономічних задоволень, тебе чекає екскурсія в Європарламент( на власні очі зможеш побачити всі ті зали, які бачив по новинам, ну і взагалі як то кажуть всі «внутряки»👩🏽‍💻📊📰). Часу вистачить і на тур по місту, як це бути у Брюсселі і не побачити статую Пісяючого хлопчика👶👀.
Повертаємось ввечері до Аахену, ділимося враженнями з вже друзями-німцями і думаєш про те, як завтра будеш відсипатися та відпочивати після такого насиченого дня😴. Так? 🙅🏻‍♂️Не в цьому обміні, поспиш у поїзді, так як далі тебе чекає подорож до Амстердаму! 💃Ми люди дорослі, тому куди, що, як і з ким можеш вибирати сам! Так-так, ніхто тебе за ручку водити не буде, вже дорослий і сам знаєш як дорогу переходити, з незнайомцями не розмовляти і бла-бла-бла🤦🏻‍♀️.
Ще трішечки поїздимо по Німеччині: Бонн, Дюссельдорф, Ганновер, ну і нарешті на днів 2-3 заїдемо до Берліну🤗. Тут вже довірся досвіду наших німецьких друзів і просто ходи по місту з відкритим ротом від побаченого😱.
Ну як тобі? Звучить нічого так, справді🤔? Хочеш більше деталей – пиши до неї 👉🏻 Ірина Мацун. Побувала, перевірила, розкаже всю правду👌🏼.
Не забудь за Гугл форму, щоб ми не загубили тебе✍🏻 https://goo.gl/forms/6VK7NxUdPnuPuNl23
P.S. місць всього 15, тому думай швидко🤷🏻‍♀️